Μενού
Το Καλάθι σας

ΡΥΖΙ ΓΙΑ ΣΟΥΣΙ "CALROSE" [ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ] 2kg KOKUHO

ΡΥΖΙ ΓΙΑ ΣΟΥΣΙ "CALROSE" [ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ] 2kg KOKUHO
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 0332799
  • Βάρος: 2,343.00g
  • Βarcode: 073234020137
  • Τιμή κιλού: 7.99€
  • Μονάδα μέτρησης: Τεμάχιο
15.98€
Χωρίς ΦΠΑ: 14.14€

Το Kokuho Rose έχει μακρά παράδοση ως ένα από τα καλύτερα ρύζια για σούσι, αλλά έχει γίνει βασικός πυλώνας σε πολλά άλλα στυλ μαγειρικής, ασιατικά και μη.


Tρόποι να μαγειρέψετε το Sushi Rice:


1. Σε εστία κουζίνας

Υλικά:

500 γρ. ρύζι

600ml νερό


Εκτέλεση:

1. Ξεπλένουμε το ρύζι με κρύο νερό 2 με 3 φορές. 

2. Βάζουμε την αναλογία νερού και ρυζιού στην κατσαρόλα μέχρι να βράσει το νερό και ύστερα κατεβάζουμε την θερμοκρασία στα μισά.

3. Σιγοβράζουμε για 15 λεπτά. (Δεν ανοίγουμε καθόλου το καπάκι) 

4. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και αφήνουμε το ρύζι να σταθεί και να ατμιστεί για άλλα 15 λεπτά, χωρίς να ανοίξουμε το καπάκι. 



2. Σε ηλεκτρική ρυζιέρα

Υλικά:

 1 φλ. ρύζι, πλυμένο

 1 φλ. Νερό


Εκτέλεση:

1. Βάλτε το ρύζι σε ένα μπολ και ξεπλύνετε με κρύο νερό 2 με 3 φορές.

2. Τοποθετούμε 1 κούπα ρύζι και 1 κούπα νερό στην ηλεκτρική ρυζιέρα και πατάμε το κουμπί "cook".

3. Μόλις τελειώσει η διαδικασία μαγειρέματος, αφήνουμε κλειστό για 10'. Ύστερα ανοίγουμε, ανακατεύουμε προσεκτικά και είναι έτοιμο για σερβίρισμα!



TIP: Mπορείτε να προσθέσετε μίγματα ρυζιού, furikake, μετά το μαγείρεμα για έξτρα γεύση.

Σχετικά Προϊόντα